Izmire Meteor Düştü : Ejatk6xta3nmmm : Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı.

Izmire Meteor Düştü : Ejatk6xta3nmmm : Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı.. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. İzmir'de sel fırtına hortum felaketlerinden sonra şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü?

Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan. Meteor düşmesi sonucu ne olur? İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. Her yıl düzenli olarak gerçekleşen perseid meteor. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı.

Izmir Ve Manisa Da Meteor Mu Dustu
Izmir Ve Manisa Da Meteor Mu Dustu from cdn.yeniakit.com.tr
Daha fazlası i̇çin abone ol → bit.ly/2ykl4tl dün gece manisa'da gökyüzü birkaç. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Son dakika egeye meteor mu düştü? Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. Pek çok kullanıcı bu anlara şahit. İzmir'de sel fırtına hortum felaketlerinden sonra şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Meteor düştü iddiaları üzerine sosyal medya ve arama motorları aracılığıyla işin aslı araştırılmaya başlandı.

Pek çok kullanıcı bu anlara şahit.

O da düştü tam oldu. Meteor düşmesi,meteor düştü mü,meteor nedir,meteor. Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. Art arda felaketler yaşayan i̇zmir'e bu kez meteor düştü. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone). İzmir'de sel fırtına hortum felaketlerinden sonra şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Meteor düştü iddiaları üzerine sosyal medya ve arama motorları aracılığıyla işin aslı araştırılmaya başlandı. İstanbul ve i̇zmir gibi bazı illerde göktaşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi.

Look like a bird yani kuş gibi bakmak manisa'da meteor düştü iddiası. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı.

Hqnzktuan57rlm
Hqnzktuan57rlm from i.superhaber.tv
İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor düştüğü öne sürüldü. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi. Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Look like a bird yani kuş gibi bakmak manisa'da meteor düştü iddiası.

İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü?

O da düştü tam oldu. Look like a bird yani kuş gibi bakmak manisa'da meteor düştü iddiası. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor düştüğü öne sürüldü. Her yıl düzenli olarak gerçekleşen perseid meteor. Pek çok kullanıcı bu anlara şahit. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. İzmir'de sel fırtına hortum felaketlerinden sonra şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Meteor düşmesi,meteor düştü mü,meteor nedir,meteor. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor.

Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor düştüğü öne sürüldü. Akşam saatlerinde i̇stanbul ve i̇zmir'e meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada geniş yer buldu. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı.

Qzavl21n2evasm
Qzavl21n2evasm from cdn.yeniakit.com.tr
Meteor düştü iddiaları üzerine sosyal medya ve arama motorları aracılığıyla işin aslı araştırılmaya başlandı. Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan. İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi. Daha fazlası i̇çin abone ol → bit.ly/2ykl4tl dün gece manisa'da gökyüzü birkaç. Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde parlak bir cismin gökyüzünden düştüğü görülüyor. O da düştü tam oldu. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor.

İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı.

İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. Art arda felaketler yaşayan i̇zmir'e bu kez meteor düştü. Her yıl düzenli olarak gerçekleşen perseid meteor. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Meteor düşmesi,meteor düştü mü,meteor nedir,meteor. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone). O da düştü tam oldu. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook